Csehország Tornádó : Képtár - Időkép / Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig.

Csehország Tornádó : Képtár - Időkép / Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig.. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

Népszava Tornádók pusztítanak Mississippi államban ...
Népszava Tornádók pusztítanak Mississippi államban ... from nepszava.hu
Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

Tíz sérültnek súlyos az állapota.

Hodonín településén fákat tépázott meg. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Adománygyűjtés indult itthon a cseh tornádókárosultaknak ...
Adománygyűjtés indult itthon a cseh tornádókárosultaknak ... from dehir.hu
Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer.

3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

Tornádó / tuba? (Webkamera kép) - Időkép Képtár
Tornádó / tuba? (Webkamera kép) - Időkép Képtár from www.idokep.hu
Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama